Temizlik Benim İşim Figen kimdir? Figen Apaydın kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Figen kimdir? Figen Apaydın kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın üçüncü bölümü başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacıdan bugün yarışacak isim Figen Apaydın olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Temizlik Benim İşim Figen kimdir? Figen Apaydın kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de yeni sezonun final haftasında üçüncü gün başladı. Beş kadın yarışmacının hünerlerini sergilemek ve büyük ödülü kaznaabilmek adına kolları sıvadıkları haftnaın ikinci gününde temizliğini yapacak isim Figen Apaydın  oldu. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede evini en iyi şekilde temizleyerek rakiplerine gözdağı vermek ve rahat bir süreç yaşamak istiyor. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleşiyor ve adını en fazla arananlar arasına yazdırmayı başardı. Peki,  Temizlik Benim İşim Figen kimdir? Figen Apaydın kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor..

Temizlik Benim İşim Figen Apaydın kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacının performansı şimdiden merak konusu. Temizlik konusundaki becerisini milyonlara sergilemek isteyen Figen Apaydın 36 yaşında. Yönetici asistanlığı yapıyor. Giresunlu ve İstanbul'da yaşıyor. Temizlik Benim İşim'de haftanın ren renkli isimlerinden biri olmaya aday.

figen-apaydin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.