Temizlik Benim İşim Halide kimdir? Halide Acar kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Halide kimdir? Halide Acar kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin yarın sezona elveda diyecek olan yarışması Temizlik Benim İşim'de haftnanın dördüncü günü başladı. Birbirinden iddialı beş kadının mücadelesinde bugün yarışacak isim Halide Acar olarak açıklandı. Kendisi hakkında da birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Temizlik Benim İşim Halide kimdir? Halide Acar kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yarın yayınlanacak olan hafta finali ile sezona nokta koyacak olan Temizlik Benim İşim'de haftanın dördüncü günü ekranlara geliyor. Pazartesi başlayan rekabette bugün hünerlerini sergilemek için Esenyurt'ta kendisine verilen eve girecek isim Halide Acar oldu. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede evini en iyi şekilde temizleyerek rakiplerine gözdağı vermek ve rahat bir süreç yaşamak istiyor. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleşiyor ve adını en fazla arananlar arasına yazdırmayı başardı. Peki,  Temizlik Benim İşim Halide kimdir? Halide Acar kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor...


Temizlik Benim İşim Halide kimdir?

Bugün adı açıklandıktan sonra hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilen yarışmacının performansı şimdiden merak konusu. Temizlik konusundaki becerisini milyonlara sergilemek isteyen Halide Acar 37 yaşında. Okul öncesi öğretmenliği yapıyor. Evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Çorumlu. Ödülü kazanırsa otomobil almak istiyor.

Temizlik Benim İşim Halide

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.