Temizlik Benim İşim Melek Kuzu kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler

Temizlik Benim İşim Melek Kuzu kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de hafta ortası yarışmacısi kendisine verilen evi hünerlerini sergilemek için temizleyecek. O isim Melek Kuzu oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Melek Kuzu kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni hafta başladı. Pazartesi yarışan Arzu'nun ardından bugün de Hatice dört saatlik sürede 10 bin lira mücadelesi verdi. Bugün de hafta ortasında yarışacak isim Gülistan oldu. En dikkat edilen isimlerden biri de Melek Kuzu. Kendisi perşembe ya da cuma günü yarışacak. Bugünün sonunda belli olacak. Güzel yarışmacı hakkında ilk andan bu yana araştırmalar yapılıyor ve kendisi ile ilgili bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Temizlik Benim İşim Melek Kuzu kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Melek Kuzu kimdir?

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de bu haftanın yarışmacılarından biri olarak performansını sergileyecek Melek Kuzu 27 yaşında. Gıda teknikerliği yapıyor. Bekar. Aslen Gölcüklü. İstanbul Aydın Üniversitesi'nden mezun oldu. Hedeflerine ulaşmak için çalışan ve başarılı olmayı kendisine hayat ilkesi edinen güzel yarışmacı kendine güveniyor. Kendini sevmenin başarının en temel unsuru olduğunu düşünüyor. Her zaman daha iyisini yapabilmek adına çaba gösteren bir yapıya sahip.


Temizlik Benim İşim Melek Kuzu
 

Temizlik Benim İşim Melek Kuzu


 

Temizlik Benim İşim Melek Kuzu Instagram hesabı

Yarın haftada kendisine verilecek evde temizliğini yapacak olan Melek Kuzu'nun kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Yarışacağı açıklandıktan sonra binlerce kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulundu. Sosyal medya hesapları da bunlardan biriydi. Kendisini @mlkkzu profilinden talip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.