Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı - FOX TV 10 Mart Çarşamba yayın akışı

Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı - FOX TV 10 Mart Çarşamba yayın akışı
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Temizlik Benim İşim tüm hızı ile sürüyor. Ekranların tozunu alan yarışmada rekabet had safhaya yükselirken hafta sonu 10 bin lirayı kimin kazanacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Ancak bugün yaşanan gelişmeler izleyicileri üzdü. Çünkü FOX TV 10 Mart Çarşamba yayın akışı içerisinde Temizlik Benim İşim yer almıyor. Yerine Masumiyet yayınlanacak. Peki, Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayın hayatında yüzlerce bölümü geride bırakan Temizlik Benim İşim'in hafta ortasındaki yeni bölümü ekranlardaki yerini almaya devam ediyordu. Pazartesi günü yayınlanan yeni bölüm sonrasında ikinci bölüm FOX TV'de yer almamıştı. Bugün de yayın akışı içerisinde bulunmuyor. İzleyiciler bu sebeple programın yayından kaldıırlıp kaldırılmadığını öğrenmek adına araştırmalar yapıyor ve sorgulamalarını giderek de sıklaştırıyor. Talya Prodüksüyon imzasını taşıyan yarışma ile ilgili detayları hazırladığımız haberde bulabilirsiniz. Peki, Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi final mi yaptı? FOX TV 10 Mart Çarşanba yayın akışına da göz atabilirsiniz.


Temizlik Benim İşim neden yok?

FOX TV'de yayınlandığı iki sezonda da adından söz ettiren yarışmada yarışmacılar pazartesiden cumaya kıyasıya bir mücadeleye girerek kendilerine verilen evleri en yüksek puan almak adına temizliyor. Hafta sonunda Kadir Ezildi'nin puanlarıyla birlikte 10 bin liranın kazananı açıklanıyor. Haftanın beş günü yayınlanan Temizlik Benim İşim artık salı ve çarşamba günleri fox.com.tr internet sitesi ve FOX TV mobil uygualamalrında yayınlanacak.


 

'Masumiyet için değer mi?'

Sahip olduğu izleyici kitlesi ile en çok izlenen yarışmalar arasında kendisine yer bulan Temizlik Benim İçin alınan bu karar sevenlerini üzdü. Masumiyet'in tekrar bölümünün ekranlara getiririlmesi nedeniyle izleyiciler tepkili. Bunu da sosyal medya mesajları ile birlikte gösteriyorlar. Son dönemdeki dizileri ile pek başarı yakalayamayn FOX'un bu projeye önem verdiği ve daha fazla izleme oranı elde edebilmek adına bu kararı aldığı düşünülüyor.


 

FOX TV 10 Mart Çarşamba yayın akışı

08:00 Çalar Saat
11.00 Çağla ile Yeni Bir Gün
13:45 Masumiyet
16:00 Zuhal Topal'la Sofrada
19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber
20:00 Masumiyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.