Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tuttu mu izlenir mi

Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tuttu mu izlenir mi
Yeni sezonun başladığı televizyon ekranlarında iki yeni dizi yayın hayatına merhaba diyor. SHOW TV'de izleyicilerin karşısına çıkan İçimizden Biri ile FOX TV'deki ilk bölümü akşam kuşağında yer alacak olan Uzak Şehrin Masalı'nın elde edeceği oranlar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri 1. bölüm reyting sonuçları nasıl oluştu? Diziler tuttu mu izlenir mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerin ilgiyle izlediği diziler arasına iki yapım daha ekleniyor. Bu akşam yayınlanmaya başlayacak olan Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri seyircilerlyle buluşacak. İlk günde elde edilecek reyting sonuçları dizilerin gidişatını da doğrudan etkileyecek. Aynı saatte başlayacak yapımlar arasındaki rekabette hangisinin önde olacağı merak konusu haline gelirken sıralamadaki durumları da öğrenilmek üzere araştırılıyor. Televizyon ekranlarında uzun soluklu bir yayın hayatı hedefleyen dizilere izleyicilerin kumanda hayatı yön verecek. Peki, Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri 1. bölüm reyting sonuçları nasıl oluştu? Diziler tuttu mu izlenir mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.
 


UZAK ŞEHRİN MASALI KONUSU NEDİR?

Uzak Şehrin Masalı konusu aşağıda ki gibidir;
"Hepimiz kendi masallarımızın kurbanıyız..."
O gece Demirkan Konağı'nda yaşanan deprem, Umay'ın hayatındaki bütün taşları yerinden oynattı. Yıllardır kocası Affan'ın zulmüne evlatları için katlanan Umay için bu olay, bardağı taşıran son damla olmuştu. Çocuklarını alıp evi terk etti. Doğup büyüdüğü köye, Eskitepe'ye, uzun süredir kırgın olduğu ablası Sonay'a sığındı. El ele verip tüm küskünlükleri geride bıraktı iki kardeş. Hayatlarına bir çekidüzen vereceklerdi. Aile yadigarı mandırayı yeniden çalıştırmaya başlayacak, kimseye müdana etmeden yaşayacaklardı. Ama kul kurarken kader gülerdi. Karşılarına mazisi karanlık, gizem dolu bir adam çıktı… Kürşat Eroğlu… Yaralıydı. Kaçaktı. Çok korktular önce ondan. Ama Kürşat, Umay'ı ve çocukları, Affan'ın zulmüne karşı cansiperane korudu. Mandırayı ayağa kaldırmalarına yardım etti… Ve iki kız kardeş bir kez daha büyük bir yol ayrımına geldi. Çünkü herkesin geçmişinde büyük sırlar vardı. Ve zamanın açığa vurmadığı hiçbir sır yoktu…


UZAK ŞEHRİN MASALI OYUNCULARI KİMLER?

Aslıhan Güner,
Barış Kılıç,
Timur Acar,
Begüm Birgören
Zeynep Eronat


uzak şehrin masalı


 

İÇİMİZDEN BİRİ KONUSU NEDİR?

İçimizden Biri dizisinde İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva'nın sıra dışı aşkı anlatılacak. Adam'ın babası William bir Türkiye aşığı olarak Marmaris'te yaşamaktadır. Araştırma görevlisi olan Adam da buraya geldiği sırada Havva'yla karşılaşır ve ilk görüşte aşk başlar. Ancak Havva'nın ailesi bu duruma şiddetle karşı çıkar ve ikilinin mücadelesi bu noktada başlar.


 


İÇİMİZDEN BİRİ OYUNCULARI KİMLER?

Özge Yağız (Havva Aladağ)

Bora Akkaş (Adam Willson)

Mustafa Avkıran (Hünkar Aladağ)

Derya Alabora (Eva Willson)

Renan Bilek (William Willson) 

Asuman Dabak (Büklüm Tatlılı)

Benian Dönmez (Adile Aladağ)

Burak Satıbol (Gürbüz Gürler)

Deniz Cengiz (Hanım Gürler)

Korhan Herduran (Hulusi Güler)

Ceren Yalazoğlu (Hatun Güler)

Faruk Akgören (Bahtiyar Tatlılı)


İÇİMİZDEN BİRİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Temmuz ayında başlayan dizi çekimlerinin Marmaris ve çevresinde gerçekleştirildiği biliniyor.

içimizden biri


 

İÇİMİZDEN BİRİ VE UZAK ŞEHRİN MASALI 1. BÖLÜM REYTİNG SONUÇLARI

12 Eylül 2021 Pazar günü ilk bölümleri ile yayınlanan Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri'nin akşam saatlerinde önemli rakipleri var. Şu an başlamadı ancak Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni sezonunda en çok izlenenleri arasında yer alması bekleniyor. Diğer yandan Masterchef Türkiye ve Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu da var. İkimizin SIrrı da zirve adaylarından. Reyting sonuçları 10.00-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.