Yaralı Kalbim – Geet 31. Bölüm İzle 6 Mart Cumartesi | Yaralı Kalbim 31. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim – Geet 31. Bölüm İzle 6 Mart Cumartesi | Yaralı Kalbim 31. bölüm özeti ve fragmanı
Hindistan menşeli dizileri ekranlara taşımaya devam eden Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim'de yeni bir bölüm daha izleyicilerle buluşuyor. Her gün yayınlanan ve izleyicileri de televizyon karşısına kilitleyen dizinin yeni bölümü yine nefes kesecek. Peki, yarın neler yaşanacak? Yaralı Kalbim 31. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 5 Şubat Cuma günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 30. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 30. bölüm özeti

Karşılıklı çekilen restleşmede Maan ve Geet kendi yollarına gitmişti. Geet Maan’ın yardımı olmadan yeni hayatına başlayacaktır. Maan ise yine atarlı ve gerilimli ruh hali içerisindedir. Maan ofise dönmüş herkesi yeniden stresli bir ruh hali sarmıştır. Ofisteki kargaşadan sonra Maan Adi’yi ofisine çağırıp ondan beklediği dosyayı ister. Dosyada Geet hakkında bilgiler vardır. Geet’in başlayacağı yeni iş ile ilgili bilgiler... Geet ise yeni iş yerine gider. Burası bir boy şirketidir. İçerisinde ise sadece erkekler vardır. Geet’in gelişi onlar için büyük bir sorun teşkil eder. Aralarında bir kız istemediklerini belirtirler. Geet hepsine karşı gelir. İçlerinde sadece birisinin yüzü güler. Tuhaf bir iş ortamıdır zira kimse işle de pek ilgili görünmüyordur. Geet ben buraya nasıl düştüm diye söylenir. Hemen patronunu bulmaya gider. Patron ise Maan’ın teklifi karşılığında şirketi devretmeye çalışıyordur. Maan Geet’in peşini bırakmıyor. Benim yanımda çalışmazsan senin çalıştığın yeri satın alırım havasındadır. Geet Malotra’nın yanına gider ve böyle bir işte çalışamayacağını dile getirir. Ama Malotra da olaya hakim olduğu için Geet’i gazlayıp üstüne iş sözleşmesini imzalatır. Böylece Geet Maan’ı gördükten sonra işi bırakamayacaktır. Geet iş sözleşmesini çalışma arkadaşlarına gösterir. Onlarda Geet’i oyuna getirip odaya kilitlerler. Maan yeni iş yerine gelir. Geet kapalı odadan aşağıya merdiven sarkıtarak iner. Tabi konum olarak tam yerine iner. Maan’ın yanına. Maan ve Geet ayarlasa böyle güzel karşılama yapamazlardı. Maan, Geet’i zorlamaya başlar. Burayı satın aldığını konuşmalarına dikkat etmesini ve birçok kural daha… Geet beni satın alamazsın dese de iş sözleşmesi için susmak zorunda kalır. O da işi inada bindirir. Maan’a boyun eğmez. Her işin altından kalkmaya çalışır. Fakat iş arkadaşları da Geet’e köstek olmaya çalışır. Geet onlarla da nasıl başa çıkacağını biliyordur. Gerektiğinde onlara da rol keser, Maan’a karşı doldurur. Bir diğer gelişme ise büyükanne Divali kutlamaları için çalışanları arayıp davet eder. Yeni boya şirketini aradığında Geet’i tanır ve onu da davet eder. Maan büyükannesine Geet’i unuttuğunu ve onu sevmediğini söylemekle meşguldür. Geet kutlamalara geldiğinde büyükanne tekrar onunla Maan hakkında konuşur. Maan’a yardım etmelerini yine hayata küstüğünü söyler. Bu arada kapıda Dev görünür. Yağmurda ıslanmış fakat içeriye girmeye cesaret edemiyordur. Onu Mera görür. Naintara bu durumu bir şekilde kanıtlamış ve çıkmışlardır. Dev abisi ve Geet için endişelenmeye başlamıştır. Çünkü Naintara artık dışarıdadır. Bunları söyleyen Dev bayılır.



Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum