Yemekteyiz 27 Ekim Çarşamba puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat Çavuşoğlu kaç puan aldı?

Yemekteyiz 27 Ekim Çarşamba puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat Çavuşoğlu kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemekteyiz'de haftanın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede bugün Ali Fuat Çavuşoğlu kendisine verilen sürede en yüksek puanı almaya çalışacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat Çavuşoğlu kaç puan aldı? Yemekteyiz 27 Ekim Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonunda Zuhal Topal'la yoluna devam eden Yemekteyiz'in 7'inci haftası doludizgin devam ediyor. Birbirinden hamarat ve iddialı beş yarışmacının kendilerine tanınan sürede önce alışverişe çıktıkları ardından da mutfakta hünerlerini sergiledikleri maratonun hafta ortası da nefes kesecek. Pazartesi günü başlayan haftanın ilk yarışmacısı Raziye Rojda Candar olmuştu. Dün de Ali Akbaş performansıyla  birincilik adına çaba göstermişti. Bugün de haftanın en tanınan ismi Ali Fuat Çavuşoğlu 15 bin lirayı kazanmak adına kolları sıvayacak. Eşine de yeniden evlilik teklifi edecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat Çavuşoğlu kaç puan aldı? Yemekteyiz 27 Ekim Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Ali Fuat'ın menüsü

Bugün yine bomba anlar yaşanacak. Yarışmayı izleyenler tulum ziyafeti yaşayacak. Rizeli olan Ali Fuat, memleketinin bir numaralı enstrümanı ile oynayacak. Yanında da eşi var. Zor anlar yaşayacak olan deneyimli yarışmacıya Ali Akbaş garson yakıştırması yaptı. Canan ve Rojda yine kavgalarına devam etti Ali Fuat ise buna tepki gösterdi. Cacık isteyen Canan Hanım'a "sanki restorana geldiler" dedi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ali Fuat Çavuşoğlu


 

Yemekteyiz Ali Fuat kaç puan aldı?

Yeni haftanın üçüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Ali'nin gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.