Yemekteyiz 28 Ekim Perşembe puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik kaç puan aldı?

Yemekteyiz 28 Ekim Perşembe puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik kaç puan aldı?
Sunucu koltuğunda Zuhal Topal'ın oturduğu Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun dördüncü gününde yarışacak isim ise Gönül Çendik. Kendisine verilen sürede en iyisini yapabilmek adına kolları sıvayacak genç yarışmacı hafta başından bu yana sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik kaç puan aldı? Yemekteyiz 28 Ekim Perşembe puanları

Yeni sezonunda Zuhal Topal'la yoluna devam eden Yemekteyiz'in 7'inci haftası doludizgin devam ediyor. Birbirinden hamarat ve iddialı beş yarışmacının kendilerine tanınan sürede önce alışverişe çıktıkları ardından da mutfakta hünerlerini sergiledikleri maratonun dördüncü günü de  nefes kesecek. Birbirinden hamarat ve iddialı beş yarışmacının kendilerine tanınan sürede önce alışverişe çıktıkları ardından da mutfakta hünerlerini sergiledikleri maratonun hafta ortası da nefes kesecek. Pazartesi günü başlayan haftanın ilk yarışmacısı Raziye Rojda Candar olmuştu. Salı da Ali Akbaş performansıyla  birincilik adına çaba göstermişti. Dün ise haftanın en tanınan ismi Ali Fuat Çavuşoğlu 15 bin lirayı kazanmak adına kolları sıvamıştı. Bugün sıra Gönül Çendik'te. Pazartesi gününden itibaren sabırsızlıkla performansı beklenen genç yarışmacının puanlarının nasıl olacağı merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik kaç puan aldı? Yemekteyiz 28 Ekim Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Gönül'ün menüsü

Yarışma bugün de dopdolu. Yarışmacılar arasındaki rekabetin yerini zaman zaman tartışmalar almaya devam edecek. Gönül Çendik de bir anlık patlama yaşadı. Raziye Rojda Candar'ın yemeğinden az yemesine rağmen kötü yorumda bulunmasına; "Bi yiyin. Yemeden konuşuyorsunuz. Siz ne değişiksiniz ya" tepkisini gösterdi. Baklava ve lahmacunla görsel şölen de sunacak Gönül sosyal medyada da yemek işleri ile ilgili. Pazartesiden bu yana gösterdiği mutevazılık sebebiyle de dikkat çekmeyi başarmıştır. Kendisinin menüsü haberimizde eklenecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gönül Çendik


 

Yemekteyiz Gönül kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Gönül'ün gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.