Yemekteyiz 87. bölümde Şengül Meral yarışıyor: Böreği ekmek arası veririm!

Yemekteyiz 87. bölümde Şengül Meral yarışıyor: Böreği ekmek arası veririm!
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 87. bölüm ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı programda bugün Şengül Meral yarışacak. Kendisini zor bir gün bekliyor. Yaşanacak her an ilgiyle seyredilecek. Güne ekmek arası börek damgasını vuracak gibi gözüküyor.

TV8 ekranlarında yayınlanamaya devam eden bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü başlıyor. Gökhan Miraç Kaçıran'ın ardından bugün yarışacak olan Şengül Meral kendisine ayrılan sürede elinden geleni yaparak birincilik için savaşacak. Bugün kendisini çok zor bir gün bekliyor. Zira yarışmacı rakipleri birbirinden zor beğenen isimlerden oluşuyor. Bu sebeple en iyi menüyü çıkarmak ve masaya getirmek durumunda. Zuhal Topal'dan da en yüksek puanları almayı hedefliyor. Fragmanda yaşananlar ise yeni gün için ipucu veriren bomba gibi bir bölüm seyircileri bekliyor.



Böreği ekmek arası veririm

Dün yayınlanan haftanın ilk bölümünde sert yorumları ve yüksek perededen girişleri olan Şengül Meral, sosyal medyanın en çok ilgi gösterdiği isimlerin başında geldi. Özellikle Can Özen ve Gökhan Miraç Kaçıran ile girdiği tartışmalarda sivri diliyle öne çıkan genç yarışmacının bugün herkese yemekleriyle iyi bir cevap vermesi bekleniyor. Can'ın Miraç'ın evinde ikinci tabağa geçmesi sonrası bugün de aynı tavrını sürdürmesini değerlendiren Şengül; "Böreği ekmek arası veririm ona" dedi.


Yemekteyiz Şengül Göl Meral

Yemekteyiz Şengül Göl Meral


Yemekteyiz Şengül Göl Meral


 

Yemekteyiz Şengül kimdir?

Bu haftanıın yorumlarıyla en dobra ismi olması beklenen Şengül Göl Meral, rakipleri üzerindeki baskınlığını daha fragmanda bile hissettirmeyi başardı. Hem Can Özen'e hem de gün sahibi Miraç Kaçıran'a çıkışan Meral, adından söz ettirecek gibi görünüyor. Rakibi Can'ın elindeki kuklaya; "Bu tarz aksesuarların sofrada bulunmasını doğru bulmuyorum" diyen genç yarışmacı, ardından "Sadece doymak için yediğinizden tadına bakmadan yorum yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Menüdeki bir yemeğe de; "Menemen yaparsınız da suyunu içersiniz ya o tadı alıyorum" yorumunda bulundu. Yemekteyiz Şengül Instagram hesabı @sengul_gol_meral'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.