Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Görmüş kimdir? | 14 Ocak Perşembe yarışmacı kayınvalide

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Görmüş kimdir? | 14 Ocak Perşembe yarışmacı kayınvalide
Televizyon ekranlarının en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak hafta içi günlerinde zirveye oynayan Zuhal Topal'la Sofrada'da dördüncü gün başlıyor. Final öncesindeki son günde yarışacak kayınvalide de belli oldu. Buna göre Ayşe Görmüş rakibeleri ve Zuhal Topal'ı ağırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Görmüş kimdir? 14 Ocak Perşembe yarışmacı kayınvalidesini sizler için tanıttık.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 14 Ocak Perşembe günü yarışacak olan kayınvalidesi Ayşe Görmüş kimdir? sorusunun cevabı gün boyu sorulacak. Hafta başından bu yana yorumları ile dikkat çeken ve kendi günündeki performansı merakla beklenen deneyimli kayınvalide 15 bin lira için Türkiye'nin karşısına çıkacak. Birbirinden iddialı kaynanaların hünerlerini gösterdiği haftada büyük sorunlar yaşayan Görmüş'ün eski gelininin alacağı puanlar da şimdiden olay olacak. Hafta finali öncesi yaşanan problemli bir gün geçiren kayınvalidenin kim olduğu da araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Görmüş kimdir? 14 Ocak Perşembe yarışmacı kayınvalidesini sizler için tanıttık. İşte detaylar...


Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Görmüş kimdir?

Bugün gelininin yetiştiremediği sofra sebebiyle ona yardım ederken rakibine yakalanan Ayşe Hanım, gelen eleştirilere karşı sert bir cevap verdi. Yetiştiremedikleri yemekleri için 'Menümüz  Dallas dizisine benzedi' yakıştırmasında bulunan Görmüş az ama öz konuşmayı seviyor. Eski gelini ile çok iyi anlaşıyor. Onun el lezzetine güveniyor. Eski geliniyle yarışmaya katıldığı için zaman zaman eleştiriler aldı ama bunu pek takmadı. Tek hedefi 15 bin lirayı kazanabilmek.

zuhal topal'la Sofrada ayşe görmüş

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Görmüş










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.