Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başlıyor. Şampiyonlar Ligi adı verilen ve birincileri karşı karşıya getiren programda gelini ile birlikte mücadele verecek ilk isim Elmas Eroğlu oldu. Kendisi hakkında da birçok araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Elmas kimdir? sorusunun yanıtı bugünün en çok araştırılan konularından biri oldu. Bı hafta sonunda sezon finali yapacak olan programın ilk gününde yarışacak kayınvalide Elmas Eroğlu, gelini Ceylan Özcan ile birlikte 15 bin liranın sahibi olarak evine dönmek istiyor. Beş gün boyunca Ceylan'ın hakkını koruyacak ve ona arka çıkmak isteyen genç kayınvalide hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor ve hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Elmas Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 


Elmas Eroğlu kimdir?

Dansı çok seviyor. Halk oyunları veya latin dansı oynuyor. 15 bin lira bizim diyorlar. Daha önce geliniyle yarışmanın 258. bölümünde boy gösterdi ve rakiplerinin önünde birincilğe uzanmayı başardı.

zuhal topal'la sofrada Elmas Eroğlu kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.