Zuhal Topal'la Sofrada Nezahat kimdir? Nezahat Öztürk kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Nezahat kimdir? Nezahat Öztürk kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarında en çok tercih edilen programlardan biri olan ve yıllardır da kendi alanında en iyiler arasında yer alan Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu sezondaki son iki bölümünden ilki bugün yayınlanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette gelinlerini koruyarak onların birincilik elde etmesinde yardımcı olan kayınvalidelerin mücadelesi nefes kesiyor. Haftanın dördüncü ismi ise Nezahat Öztürk oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nezahat kimdir? Nezahat Öztürk kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimiz

Zuhal Topal'la Sofrada Nezahat kimdir? sorusunun yanıtı bugünün en çok araştırılan konularından biri oldu. Bı hafta sonunda sezon finali yapacak olan programın dördüncü gününde yarışacak kayınvalide Nezahat Öztürk, gelini Çiğdem Tamam Öztürk ile birlikte 15 bin liranın sahibi olarak evine dönmek istiyor. Beş gün boyunca Çiğdem'in hakkını koruyacak ve ona arka çıkmak isteyen deneyimli kayınvalide hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor ve hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nezahat Öztürk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 

Zuhal Topal'la Sofrada Nezahat kimdir?

Daha önce 17 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan 190. bölümde yarışan Nezahat Öztürk de gelini Çiğdem gibi aslen Rizeli ancak Ankara'da yaşıyor. Geliniyle düğünlere gitmeyi çok seviyor. Kendisi sakin ancak lezzetlere ve yemeklere hakim.

zuhal topal'la sofrada nezahat öztürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.