Zuhal Topal'la Sofrada Nuran Sezen kimdir? Günün yarışmacısı ve kayınvalidesini tanıyalım

Zuhal Topal'la Sofrada Nuran Sezen kimdir? Günün yarışmacısı ve kayınvalidesini tanıyalım
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile televizyon klasiği haline gelen Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasındaki ilk kayınvalide izleyicilerin karşısına çıkıyor. Gelinlerin yaptıkları yemekleri puanlayan kaynanalardan Nuran Sezen bugün sofrada 15 bin lira için savaşacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nuran Sezen kimdir? Günün yarışmacısı ve kayınvalidesini tanıyalım...

Hafta içi yayınlanan yarışmalar arasında yemek konsepti ile öna çıkan ve her hafta 10 yeni yarışmacısını ağırlayan Zuhal Topal'la Sofrada yine birbirinden iddialı isimlerle zorlu maratonuna başladı. Bugün gelini Tuğba ile birlikte mücadele edecek, onun yemeklerini masada saunacak ve gerektiğinde cevap verecek isim Nuran Hanım oldu. Zuhal Topal'ı da yanındaki sandalyede konuk edecek deneyimli kayınvalide hakkında birçok araştırma yapılıyor ve hakkındaki bilgiler merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Nuran Sezen kimdir? 24 Mayıs Pazartesi kayınvalidesi haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Nuran Sezen kimdir?

Bugün kendisine verilen sürede gelinine yardım edecek, menüyü hazırlamada katkıda bulunacak ve sofrada hakkını savunacak olan Nuran Hanım hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor.Kendisi gençlere taş çıkarıyor. Diğer yandan sinirlenirse sofradan kalkıyor. Gemileri yakabilecek Nuran Sezen bugün neler yapacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum