Zuhal Topal'la Sofrada Suran Şahin kimdir? 30 Aralık Çarşamba kaynanası

Zuhal Topal'la Sofrada Suran Şahin kimdir? 30 Aralık Çarşamba kaynanası
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi başaran Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelinler ve kayınvalideler bir taraftan hünerlerini sergilerken diğer yandan da puan savaşı veriyor. Bugünün rakibelerini ağırlayacak olan kayınvalidesi ise Suran Şahin oldu. Gelini Şeyda ile birlikte 15 bin lirayı kazanmak isten deneyimli kayınvalide gelecek eleştirilere de cevap vermek zorunda. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Suran Şahin kimdir? 30 Aralık Çarşamba kayn

Zuhal Topal'la Sofrada 30 Aralık Çarşamba kayınvalidesi kimdir? sorusunun cevabı ilgiyle araştırılmaya devam ediliyor. 2020'nin son gününe girmeden önceki bölümde gelini Şeyda ile birlikte hem mutfağa girecek hem de yemeklerini savunacak olan kayınvalide Suran Şahin olarak açıklandı. Yarışmanın ilk gününden itibaren rakibelerini eleştiren ve yemekleri yorumlayan Suran Hanım hakkındaki araştırmalar da başladı ve detaylar öğrenilmek isteniyor. Gelini kadar kendisine gelecek yorumlara da cevap vermek zorunda olan kayınvalide için binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Yarışma sırasında bunun daha da artması bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Suran Şahin kimdir? 30 Aralık Çarşamba kaynanası hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada Suran Şahin kimdir?

Bugün el lezzetini tüm Türkiye'ye kanıtlamak ve 15 bin lirayı alabilmek adına mücadele verecek olan gelinini destekleyecek Suran Şahin'in tek hedefi zafer. Gelininin isteğini kırmayan deneyimli kaynana bu sebeple yarışmaya katıldı. İstanbul'dan programa katılıyor. Takım arkadaşı ve gelini olan Şeyda'ya çok güveniyor. Işıltılı giyemeyi de çok seviyor.

  • Gelini istediği için yarışmaya katıldı
  • İstanbul da yaşıyor
  • Gelinine güveniyor
  • Işıltılı giyinmeyi seviyor









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.