Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ocak Cuma puanları | Can kaç puan aldı? Kim birinci oldu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ocak Cuma puanları | Can kaç puan aldı? Kim birinci oldu
Başarılı yayın hayatında 18'inci haftasının sonuna gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci belirleniyor. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelenin ardından açıklanacak sonuçlarla birlikte bir yarışmacı 15 bin liranın sahibi olacak. Her anı lezzet savaşına sahne olan yarışmada haftanın en çok konuşulan yarışmacısı Can Özen mutfağa girip performansını sergileyecek. Peki, Can kaç puan aldı? Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ocak Cuma puanları haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 18'inci hafta bugün sona eriyor. Beş yarışmacının pazartesiden bu yana devam eden zorlu rekabetinde herkes büyük bir ilgi göstermiş ve kıyaıya mücadele yaşanmıştı. Bugün ise son yarışmacı olan Can Özen mutfağa girecek ve ardından yemekleri ile menüsünü hazırlyacak. Tüm hafta yorumlarıyla gündemde olan Can'ın performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Can kaç puan aldı? Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Ocak Cuma puanları haberimizde.


 

İsyan etti!

Rakipleri karşısındaki yorumlarıyla binlerce kişi tarafından yazılan mesajlarla gündeme oturan Can Özen bugün kendi mutfağında hünerlerini sergileyecek. Her anında rakiplerinin bir adım önünde olmak adına mücadele verecek Can isyan noktsına geldi. Eleştiriler karşısında "Artık çıkmayacağım" tepkisinde bulunan Can'ın mutfağa dönüp dönmeyeceği de merak konusu.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can Özen menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Can Özen hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Can Özen'e kim kaç puan verdi?

Şengül Meral:
Ayşe Alan
Yeşim Dönmez:
Şengül Meral:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.