Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık Perşembe puanları | Mesut Özer kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık Perşembe puanları | Mesut Özer kaç puan aldı
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki dördüncü bölüm başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette bugün Mesut Özer yarışacak. 17 yıllık deneyimini mutfağa aktarmak isteyen genç yarışmacının yemekleri, menüsü ve puanları merak konusu. Peki, Mesut Özer kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık Perşembe puanları haberimizde.

TV8 ekranlarında yayınlananmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Her biri iddialı ve hamarat beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik adına mücadele verdiği programın yeni gününde Mesut Özer marifetlerini sergileyecek. Rakipleri ve Zuhal Topal'a karşı en iyi yemekleri hazırlamak isteyen deneyimli aşçı belki de bugün en fazla performansı merak eidlen isimler arasında yerini alıyor. Her anı lezzet savaşına dahil olacak yepyeni bölümde Özer'in ne yaoacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Mesut Özer kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Aralık Perşembe puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mesut Özer hangi yemekleri yaptı?

Bugün yarışacağı 2.5 saatlik süre zarfında elinden gelenin en iyisini yapmak için mutfağa girecek olan Mesut bir hayli zor süreçten geçecek. Fırına giderek hindisini yaptıracak ve akabinde herkesi yemekleri ile etkilemeye çalışacak. Zuhal Topal ve dört isim de puanlarını verecek. Ancak herkesin beğeni çıtası yüksek ve rövanş puanları verilebilir. Kendisinin menüsü ve yemekleri haberimize eklenecek.
 

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Devran Gün


 

Mesut Özer puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 74. bölüm yarışmacısı olan Aras Sezer Pekel bugün yemeklerini hazırladıktan sonra Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek. Dğerlendirmeler konusunda da zaman zaman zor anlar yaşaması muhtemel. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, rakiplerine rağmen mutlu sona ulaşmakta kararlı.

Mesut Özer'e kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Gizem Kapıcı x puan
Melek Seray Dil x puan
Cemile Ata x puan
Aras Sezer Pekel x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.