Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Ocak Salı puanları | Elif Özdarendeli kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Ocak Salı puanları | Elif Özdarendeli kaç puan aldı?
TV8'in sevilerek takip edilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yen bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Haftanın ikinci gününde yarışacak olan Elif Özdarendeli beş rakibi ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkarak birinciliği kazanmak istiyor. Peki, Elif Özdarendeli kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Ocak Çarşamba puanları haberimizde.

Dün başlayan yeni haftasıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. 20'İnci haftsanın ilk gününde yarışan Hüseyin Doğan'ın ardından bugün sıra Elif Özdarendeli'ye geldi. Dün rakibine karşı yaptığı yorumlarla adından söz ettiren genç yarışmacının perfıormansı da merak konusu. Dünya mutfağından esintiler sunması beklenen Elif, gün sonunda alacağı puanlarla birlikte ilk sırayı almak, kemdisinden sonra mutfağa girecekleri tedirgin etmek istiyor. Peki, Elif Özdarendeli kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2c Ocak Çarşamba puanları haberimizde.


 




 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elif Özdarendeli menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Elif hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Elif Özdarendeli kim kaç puan verdi?

Hüseyin Doğan
Deniz Çelik:
Nuray Işık:
Bagül:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.