Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel kimdir? Aysel Torun Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel kimdir? Aysel Torun Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başladı. Birbirinden hamarat yarışmacıların iddialarını ortaya koyduğu performansları sonrası alacakları puanlarla birlikte 15 bin liranın sahibi de belli olacak. O isimlerden biri de Aysel Torun oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel kimdir? Aysel Torun Instagram hesabı, yaşı ve memleketi haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz'de bugün 8'inci haftaya merhaba deniyor. Pazartesi günü bilindiği üzere yeni yarışmacılar demek ve bugün hepsi izleyicilerin karşısına çıktı. O isimler arasında Tugay Samet Kaynar da vardı ve yakışıklılığı ile dikkat çekmeyi başardı. Kendisine verilen sürede elinden geleni yapabilmek adına kolları sıvayacak genç yarışmacı diğer bölümlerde de yorumları ve puanları ile 15 bin liranın sahibini bulmasına katkıda bulunacak. Seyirciler de hakkında sorgulama gerçekleştirmeye devam ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel kimdir? Aysel Torun Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmayı başaran Aysel Torun 27 yaşında. Aslen Ağrı Patnoslu. 2 çocuk annesi. Yarışmada oldukça iddialı. Bunu da sahip olduğu ve binlerce kişinin takip ettiği Instagram hesabında görmek mümkün. Şu anda 135 bin kişi tarafından takip ediliyor. Burada tarifler, sunumlar ve ev yaşamına dair paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabı @ayseltorun_'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel Torun

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel Torun


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aysel Torun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.