Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Canan Kargı yarışacak! Bugün neler olacak?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Canan Kargı yarışacak! Bugün neler olacak?
Televizyon ekranlarında lezzet fırtınaları estiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 7'inci haftası bugün sona eriyor. Birbirinden hamarat ve bir o kadar da iddialı beş yarışmacının mücadelesinde artık birinci belli olacak. Haftanın son gününde yarışacak isim Canan Kargı olarak açıklanmıştı. Peki bugün neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Tv8'de yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yepyeni bir bölümü daha televizyondaki yerini alıyor. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumunun yanı sıra renkli yarışmacıların da eşlik ettiği program yine herkesi eğlendirecek. Lezzet savaşının verildiği zorlu maratonun son gününde yarışacak isim Canan Kargı. Hafta başından bu yana adından söz ettiren Canan Hanım'ın gününde neler olacağı da merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 35. bölümde yaşananlar haberimizde yer alıyor.


Bugün neler olacak?

Eşi ile sosyal medya aracılığı ile tanışan Canan Kargı, kendisine hafta başından beri söylenenlerin aksine naif ve sakin bir insan olduğunu anlatmasını istedi. Zuhal Topal da "Kimden bahsediyor?" sorusuyla bombayı patlattı. Ali Akbaş menüye; "Kitap dolu gibi ama boş" yorumunda bulunurken dünkü yarışmacı Gönül Çendik de "Bu menüyü de eliyorum, birinciliğe yürüyorum" sözleriyle karşılık verdi.  Canan Hanım ayrıca balığını halledemeyince yarışmayı bırakmayı düşündü. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu da yaşandı. Ali Fuat Çavuşoğlu'nun kronometre çalıştırması şaşırttı. Ayrıca elma tatlısı yerine farklı tatlı siparişle gelince herkes şoke oldu.


canan kargı


 

Yemekteyiz Canan kimdir?

Pazartesi günü tanıtıldıktan sonra Rojda Candar'ın sofrasındaki yorumları ve güne dair söyledikleriyle dikkat çeken Canan Kargı, binlerce kişi tarafından da eleştirilerin hedefi haline geldi. Ancak kendisine destek verenler de oldu. Güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler aşağıda yer almaktadır;

  • Aslen Diyarbakırlı
  • 42 yaşında
  • İstanbul'da yaşıyor
  • Şıkı şıkır giyinmeyi çok seviyor
  • Enerjik biri
  • Dişinde pırlata var
  • Konuşkan biri
  • Dövmeleri var
  • Dövmelerine laf edene sinir oluyor


canan kargı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.