Zuhal Topal'la Sofrada Elfide Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Elfide Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın Şampiyonlar Ligi haftası devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı kritik haftada herkes birinciliği ve sezon şampiyonluğunu istiyor. Bugün yarışacak kayınvalide ise Elfide Kurt oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Elfide Kurt kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Elfide kimdir? sorusunun yanıtı bugünün en çok araştırılan konularından biri oldu. Bı hafta sonunda sezon finali yapacak olan programın ikinci gününde yarışacak kayınvalide Elfide Kurt, gelini Seda Kurt ile birlikte 15 bin liranın sahibi olarak evine dönmek istiyor. Beş gün boyunca Seda'nın hakkını koruyacak ve ona arka çıkmak isteyen genç kayınvalide hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor ve hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Elfide kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 

Elfide Kurt kimdir?

Bugün milyonların önüne çıkacak olan Elfide Hanım, gelininin hakkını yedirmemekte ve rakiplere karşı direnmekte kararlı. Hem dün hem de bugün hem de kalan üç gümde elinden gelenin en iyisini yapmanın yanısıra mutfakta da gelinine yardımda bulunacak.

elfide kurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.