Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Gülçiçekli ve Necmiye Açan kimdir? 1 Haziran Salı yarışmacıları

Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Gülçiçekli ve Necmiye Açan kimdir? 1 Haziran Salı yarışmacıları
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendi sıralarında hünerlerini sergilediği programda bugün yine lezzet ve eğlenceye doyulacak. Salının gelin ve kayınvalidesi ise Gökçe Gülçiçekli ve Necmiye Açan oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Gülçiçekli ve Necmiye Açan kimdir? 1 Haziran Salı yarışmacıları hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın ikinci bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin amansız mücadelesinde gözler ikinci güne çevrildi. Dün Duygu Konuş ve kayınvalidesi Nurşen Konuş hünerlerini sergilemek adına mutfağa girmiş, ardından da puanlar verilmişti. bugün is sırada Gökçe Gülçiçekli ve Necmiye Açan var. Kendilerine tanınan sürede en iyi şekilde performanslarını sergilemek isteyen yarışmacılar hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Gülçiçekli ve Necmiye Açan kimdir? 1 Haziran Salı yarışmacıları hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Gülçiçekli kimdir?

Bugün yarıştığı zaman dilimi içerisinde adını şampiyonluğa yazdırmak isteyen Gökçe Gülçiçekli 14 yıllık evli.1  çocuk annesi. Astronomi okudu ancak sigortacı oldu. Mutfağa evlendikten sonra girdi.

Zuhal Topal'la Sofrada Gökçe Gülçiçekli

Zuhal Topal'la Sofrada Necmiye Açan kimdir?

Haftanın ikinci gününde gelini Gökçe ile yarışacak olan Necmiye Açan gelininden şikayetçi. Patatesi sevmiyor, tuzsuz yemiyor.  Lafı da anında yapıştırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.