Zuhal Topal'la Sofrada Semiha Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve fotoğrafları...

Zuhal Topal'la Sofrada Semiha Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve fotoğrafları...
Hafta içi günlerinde izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'da ikinci bölüm başlıyor. Dün yılın son haftasına merhaba diyen programda bugün yarışacak kayınvalide de belli oldu. Gelini Seda ile birlikte yarışacak olan Semiha Hanım hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Semiha Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Dün 2020'nin son haftasında izleyicilerin karşısına çıkan ve yarışmacıları tanıtılan Zuhal Topal'la Sofrada'da ikinci gün heyecanı yaşanıyor. Her geçen gün artan final heyecanının üzerine yeni sene mutluluğu da eklenen programda en çok pun alma savaşı da sürüyor. Bugün gelinini rakibelerinin eleştirilerine karşı koruyacak isim ise Semiha Şahin oldu. İzleyiciler de kendisi ile ilgili arştırmalarda bulunarak detayları öğrenmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Semiha Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Semiha Şanlı kimdir?

Pazartesi günü yarışacağı açıklanan kayınvalideler arasında en çok araştırılan isimlerden biri olan Semiha Hanım aslen Mersinli. Heyecanlı bir yapısı var. Gelinine çok güveniyor. Mersinde ikamet ediyor. Hedefi geliniyle birlikte 15 bin lirayı kazanmak.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Saemiha fotoğrafları

Yarışmanın bugünkü yarışmacısı olan Semiha Şahin'in kendi gününde giydiği kıyafetler aşağıda yer almaktadır...

 

Zuhal Topal'la Sofrada Saemiha Şanlı

Zuhal Topal'la Sofrada Saemiha Şanlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.