Zuhal Topal'la Sofrada Sevtap Türkmen kimdir? 25 Aralık Cuma final yarışmacı kayınvalidesi

Zuhal Topal'la Sofrada Sevtap Türkmen kimdir? 25 Aralık Cuma final yarışmacı kayınvalidesi
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışmalarından Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha sona eriyor. 101. haftanın son kayınvalidesi ise Sevtap Türkmen oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sevtap Türkmen kimdir? 25 Aralık Cuma final yarışmacı kayınvalidesi karşınızda.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün tam 101. haftanın kazananı belli oluyor. 15 bin lirayı kazanacak gelin ve kayınvalidenin belirleneceği zorlu maratonda son yarışmacıların alacağı zorlu maratonda Zuhal Topal kesinleşmiş sonuçları açıklayacak. Kıyasıya rekabetin bugün de ekranlara kilitleyeceği yarışta performansını gösterecek son kayınvalide Sevtap Türkmen oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Sevtap Türkmen kimdir? 25 Aralık Cuma final yarışmacı kayınvalidesi karşınızda.


 


Zuhal Topal'la Sofrada Sevtap Türkmen kimdir?

Pazartesi günü yarışacağı açıklanan kayınvalideler arasında en çok araştırılan isimlerden biri olan Sevtap Hanım son bölümde izleyicilerin karşısına çıkacağı için herkesi sabırsızlandırdı. Gelininden korkmasıyla da rakibelerinin diline düşen Sevtap Hanım'ın hakkındaki bilgiler aşağıda yer almaktadır;









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.