Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Şubat Salı puanları | Mehmet Aksoy kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Şubat Salı puanları | Mehmet Aksoy kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dün yaşanan rekabetin ardından bugün Mehmet Aksoy yarışacak ve ardından rakiplerinden puanlarını alacak. Zuhal Topal ise cuma günü son sözü söyleyecek. Mehmet Aksoy kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Şubat Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'in 23'üncü haftasındaki ikinci bölüm başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy gösterdiği zorlu rekabette bugün Mehmet Aslan yarışacak. Dün Maysa Kaya'nın aldığı puanların ardından önce rakibini sonrasında ise diğer günlerde yarışacak isimleri geirde bırakmak isteyen genç yarışmacının çıkaracağı menü de merakla bekleniyor. Zaman zaman gergin anların da yaşanacağı ikinci gün için herkes hazır ve gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Mehmet Aksoy kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Şubat Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet kimdir?

Haftanın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Zeynep'in yanında oturan Mehmet, Oğuz ile birlikte erkeklerin de yemek yapabileceğini kanıtlamak üzere programa katıldı. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı 28 yaşında. 10 aylık evli. Çocukluktan bu yana mutfağa ilgisi var.

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


Beklentimi yüksek tutmuyorum!


Bugün yayınlanacak olan bölümde de Zeynep fırtınası esecek. Mehmet kendi gününde karışık bir menü ortaya koyduğunu ifade ederken Zeynep ise 'Konu Mehmet olunca beklentimi yüksek tutamıyorum. İnşallah bizi yanıltır' dedi.

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Aslan menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Mehmet Aslan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Mehmet Aslan kim kaç puan verdi?

Zeynep:
Bilge:
Maysa:
Oğuz:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.