Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Kasım Perşembe puanları | Çiğdem Yaşar kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Kasım Perşembe puanları | Çiğdem Yaşar kaç puan aldı?
Televizyon ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü seyircilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni gününde Çiğdem Yaşar mutfağa girdi. Pazartesiden bu yana performansı merakla bekleniyor. Peki, Çiğdem Yaşar kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni haftanın dördüncü günü ekranlardaki yerini alıyor. Seyircilerinin karşısında lezzet savaşlarına sahne olan ve her bölümü keyifle seyredilen zorlu maratonun yeni gününde de büyük bir performans beklentisi var. Günün yarışmacısı olan Çiğdem Yaşar, prenses etiketi ve 'mıy mıy' yakıştırmalarının ardından girdiği mutfağında elinden gelenin en iyisini ortaya koymak istiyor. Peki, Çiğdem Yaşar kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yemekteyiz Çiğdem kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacılarından biri olan Çiğdem Tuana Yaşar 1991 doğumlu. 30 yaşında. İstanbul Bakırkö'yde doğup büyüdü. Aslen Simoplu. Estetisyen ve aynı zamanda ticaretle uğraiıp çeşitli girişimlerde bulunuyor. Bir kız annesi. Sevgilisi yok, evli değil. Sürekli kendisini geliştirmeye ve bunun üzerinde çalışmaya gayret gösteriyor. Adaletli olmaya inanan ve hayatının her evresinde bunu taşımak için mücadele veren bir yapısı var. Hafta sonunda 15 bin liranın kendisine geleceğinden emin.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Yaşar hangi yemekleri yaptı?

Bugün yayınlanan 54. bölümde milyonların karşısına çıkan Çiğdem Yaşar sağlıklı bir menü ile mutfakta yemeklerini hazırladı. Rakiplerinin eleştirileri eşliğinde 2.5 saatlik süresine başlayan güzel yarışmacının bugünkü seçimleri de kaderini belirleyecek. Kendisinin menüsü haberimizde yer alıyor;

  • Isırgan çorbası
  • Soslu istridye mantarı
  • Fesleğenli Girit ezmesi
  • Sarımsaklı Deniz Börülcesi
  • Fener kavurma
  • Narlı roka salatası
  • Dondurma eşliğinde kuru kayısı tatlısı


 

Yemekteyiz Çiğdem Yaşar kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Yasin'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar kimdir

zuhal topal'la yemekteyiz çiğdem tuana yaşar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.