Zuhal Topal'la Yemekteyiz Alaa Abed kaç puan aldı? 21 Eylül 2021 Salı puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Alaa Abed kaç puan aldı? 21 Eylül 2021 Salı puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftanın ikinci bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hüner savaşına sahne olan programda bugün yarışıp puanlarını alacak isim Alaa Abed oldu. Menüsü ve tatlısına eleştiri yağmuruna tutulan Filistinli doktorun performansı merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Alaa Abed kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Eylül 2021 Salı puanları haberimizde.

TV8 ekranlarındaki maratonuna devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Dün ilk bölümü ile yayınlanan yarışmada Gülcan Güvenç izleyicilerin karşısına çıkarak geçer not almaya çalışmış ve sırasını geçirmişti. Bugün ise Gazzeli doktor Alaa Abed önce alışvrişe gidecek ardından da mutfağa girerek birincilik mücadelesi verecek. Yapacağı tatlının da tarifi şimdiden merak konusu oldu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Performansı sabırsızlıkla beklenen Abed'in gününe dair merak edilenler haberimizde yer alıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Alaa Abed kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Eylül 2021 Salı puanları...


 

Yemekteyiz Alaa Abed menüsü

Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. Hazırlayacağı yemeklerin ardından sunacağı tatlı gündeme oturan Abed, Lübnan gecelerini tercih etti. Tarifine aşağıda ulaşabileceğiniz bu tat için sokaklarda da röportaj yapıldı ve bilinip bilinilmediği sordu. Diğer yandan Abed'in saçlarının orijinal olup olmadığı da incelm konusu halin geldi. Alaa Abed'in menüsü haberimizde yer alacak.


 

Lübnan Geceleri Tatlısı (Muhteşem Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 2 yemek kaşığı gül suyu

Üzeri için

  • 250 gr kaymak
  • 1 su bardağı ceviz içi – badem
  • 2 orta boy muz

Şurubu için

  • 3 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı su
  • 1/2 (yarım) kahve fincanı gül suyu
  • 1/2 (yarım) damla limon suyu


lübnan geceleri


Lübnan Geceleri Tatlısı (Muhteşem Lezzet) Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Süt ,irmik ve gül suyu tencereye alınıp kaynayana kadar karıştırılır ve ıslanmış borcama dökülür ve soğumaya bırakılır.
  2. Şurubu için tüm malzemeler karıştırılıp kıvam alana kadar kaynatılır.
  3. İrmikli karışımın üstüne kaymak sürülür ve muzlu cevizli bademli karışım ilave edilir ardından hazırlanmış şerbet üzerine dökülür.

Kolay pratik ve lezzetli tatlı arayanlar için muhteşem bir lezzet
Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.


 

Yemekteyiz Alaa Abed kaç puan aldı?

Yeni haftanın ikinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Alaa Abd'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.