Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet kimdir? Kaç yaşında ve nereli
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 23'üncü haftanın ilk günü başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacıyla lezzet savaşına sahne olan programın yeni haftasında 15 bin lira için mücadele verecek isimlerden biri de Mehmet oldu ve kendisi hakkında birok kişi sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı Yemekteyiz'de 23'üncü haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde birincilik mücadelesi vereceği yeni maratonda yer alacak ve yarışacak isimler açıklandı. Zeynep, Maysa, Oğuz ve Bilge'nin yanı sıra Mehmet de menüleri, sofraları ve yemekleriyle birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacak. Haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Mehmet hakkında internette binlerce izleyici tarafından araştırma gerçekleştiriliyor v hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet kimdir?

Haftanın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Zeynep'in yanında oturan Mehmet, Oğuz ile birlikte erkeklerin de yemek yapabileceğini kanıtlamak üzere programa katıldı. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı 28 yaşında. 10 aylık evli. Çocukluktan bu yana mutfağa ilgisi var.

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.