Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğulcan kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğulcan kimdir? Instagram hesabı
Yeni sezonda izleyicilerinin karşısına çıkan ve dün ilk bölümüyle yayınlanan Yemekteyiz'de ikinci gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini gösterdiği programda bugün yarışacak isim Oğulcan Yıldız oldu. Kendisine verilen sürede 15 bin liranın sahibi olmak isteyen genç yarışmacı hakkında araştırmalar başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğulcan Yıldız ve eşi Elif Yıldız kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsini

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın yeni sezonda TV8 ekranlarına çıkarak sunacağı Yemekteyiz'de ilk haftanın yarışmacıları belli oldu ve mücadele başladı. Dün ilk olarak hünerlerini sergileyen isim Özlem Çelik'ti. Oldukça hararetli geçen ilk günün ardından gözler bugüne çevrildi. 15 bin lirayı alabilmek adına rakiplerini ve Topal'ı evinde ağırlayacak olan isim Oğulcan Yıldız. Mutfakta yaşadığı zor anlar ve eşi ile birlikte çok konuşulan Yıldız hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğulcan Yıldız ve eşi Elif Yıldız kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. 


Oğulcan Yıldız kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 2. bölüm yarışmacısı olarak hünerlerini gösterecek olan Oğulcan Yıldız satış temsilcisi. 2 yıldır evli. Kendisi çok kıskanç. 1 çocuk babası. Instagram hesabı @elif.ogulcan'dır.


Oğulcan Yıldız Elif Yıldız



 

Elif Yıldız kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışacak eşini desteklemek için ekranlardaki yerini alan Elif Yıldız ilginç bir olayla izleyicilerin karşısına çıktı. Fotoğrafını bastırıp "Merhaba ben karısı" yazdırdığı tişört ile eşini alışverişe gönderen genç kadın, çektiği videolar ve Tiktok görüntüleriyle de oldukça popüler. Aras Alp'e annelik yapıyor.


zuhal topal'la yemekteyiz oğulcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.