Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuz Kılıklı kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuz Kılıklı kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği ve 15 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verdiği zorlu rekabette yarışacak isimler de açıklandı ve Oğuz kendi gününde zirvede yer alabilmek için hünerlerini sergileyecek. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı Yemekteyiz'de 23'üncü haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde birincilik mücadelesi vereceği yeni maratonda yer alacak ve yarışacak isimler açıklandı. Zeynep, Maysa, Mehmet ve Bilge'nin yanı sıra Oğuz da menüleri, sofraları ve yemekleriyle birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacak. Haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Oğuz hakkında internette binlerce izleyici tarafından araştırma gerçekleştiriliyor v hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oğuz kimdir?

14-18 Şubat 2022 yarışmacıları arasında yer alan iki erkek yarışmacıdan biri olan Oğuz'a fragmanda pek yer verilmedi. Herhangi bir konuşması da yayınlanmadı. Sosyal medyada Instagram profili @oguzkizikli'dır. 

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.