Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem o hakaretleri ifşa etti!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem o hakaretleri ifşa etti!
Pazartesi yayınlanan bölümü ile yayın hayatına başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de üç gün geride kaldı. İlk haftanın yarışmacılarının hünerlerini sergilediği zorlu maratonda Özlem Çelik flaş bir olayla gündeme geldi. 15 bin lirayı kazanabilmek adına ter döken ilk isim olarak ekranlara çıkan Özlem Çelik, Instagram hesabından kendisine hakaretler yağdıran bir kullanıcının mesajını yayınladı.

TV8 ekranlarında pazartesi günü izleyicilerle buluşmaya başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta beş yarışmacı hünerlerini sergiliyor ve cuma günü biri 15 bin liranın sahibi oluyor. Daha önce Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan'ın sunduğu program bu sezon ise Zuhal Topal ile yoluna devam edecek. Yeni sezonun ilk haftasında yarışan isimlerden biri Özlem Çelik'ti. Kendi gününde marifetlerini ortaya koyan güzel yarışmacı Zuhal Topal'ın değerlendirmesi haricinde 23 puan aldı ve sonrasında oturduğu sofralarda yemekleri değerlendirmeye başladı. Ancak bazı izleyicilerden beklemediği tepkiler aldı. Bir Instagram kullanıcısının özel mesajla gönderdiği hakaretle adeta şoke oldu.


"İnsan olmayan hatta..."

100 bin kişinin takip ettiği bir Instagram hesabı bulunan ve burada yemeklerini paylaşan Özlem Çelik'e Elanur Yağız adındaki bir kişi; "Şu yarışmada insan olmayan hatta bir b.k olmayan k.....n tekisin. Kalçaların, basenlerin, göğüslerin beyninden daha büyük. Yaşının sahibi değilsin. Çok boş bir insansın ve karaktersizsin" mesajı gönderdi.

Bu iletiyi hikayesinden yayınlayan Çelik; "Senin Allah belanı versin. Başka bir şey demiyorum. Suç duyurusunda bulunacağım. Yarın görüşürüz. Evladın varsa ne yazık ki senin gibi bir anneye sahip" dedi.


yemekteyiz özlem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.