Zuhal Topal'la Yemekteyiz Soner Tan Tığlı kaç puan aldı? 7 Aralık Salı puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Soner Tan Tığlı kaç puan aldı? 7 Aralık Salı puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun ikinci bölümünde yarışacak isim Soner Tan Tığlı olarak açıklandı ve gözler kendisine çevrildi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Soner Tan Tığlı kaç puan aldı? 7 Aralık Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Yemekteyiz'de 62. bölüm ekranlardaki yerini aldı. Beş yarışmacının yemek yapmanın yanı sıra yapılan lezzetleri yorumlayıp puanladığı yarışmanın ikinci gününde yarışacak isim de açıklandı. Beyza Nur Uzun'un ardından bugün mutfağa girecek Soner Tan Tığlı kendisine verilen sürede en iyi puanları almak istiyor. Dünden sonra yarışacak genç yarışmacının hafta sonundaki kaderini de etkileyecek 2.5 saatlik zaman diliminde hazırlayacağı menü de merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Soner Tan Tığlı kaç puan aldı? 7 Aralık Salı puanları haberimizde yer alıyor. 



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Soner hangi yemekleri yaptı?

Yarışmanın bugün yayınlanan bölümünde ter dökecek olan Soner Tan Tığlı'nın hangi menü ile rakipleri ve izleyicilerin karşısına çıkacağı sabırsızlıkla bekleniyordu. Haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Tığlı, birinciliğe giden yolda en doğru tercihleri yapabilmek adına işe koyuldu ve Zuhal Topal'a menüsünü sıraladı.

soner tan tığlı

Soner Tan Tığlı'nın yarışacağı yemekler aşağıda yer alıyor;

  • Zencefilli havuç çorbası
  • Elmalı kereviz mezesi
  • Peynirli rulo kabak mücver
  • Ballı susamlı tavuk
  • Sebzeli kremalı makarna
  • Kış salatası
  • Kadayıflı paşa sarması



 

Soner Tan Tığlı kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 62. bölüm yarışmacısı olan Soner Tan Tığlı bugün yemeklerini hazırladıktan sonra Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek. Dğerlendirmeler konusunda da zaman zaman zor anlar yaşaması muhtemel. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, rakiplerine rağmen mutlu sona ulaşmakta kararı.

Soner Tan Tığlı'ya kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Esra Gülşah Bitirim x puan
Funda Arslan x puan
Beyza Nur Uzun x puan
Furkan Bozkurt x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.