Ümraniye'de kötü koku gelen ev ihbar edildi: Çürümeye başlamış cansız beden bulundu

Ümraniye'de kötü koku gelen ev ihbar edildi: Çürümeye başlamış cansız beden bulundu
Ümraniye'de bir apartman dairesinden gelen kötü koku üzerine komşular polise ihbar etti. Daireye balkondan giren polis ekipleri, evde yalnız yaşayan adamın çürümeye başlamış cansız bedenini buldu.

İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi, Gürbüz Sokak'ta bulunan üç katlı bir binanın ikinci katında saat 22.00 sularında meydana gelen olayda, dairesinde yalnız yaşayan 87 yaşındaki Ahmet Cenikcioğlu'dan 15 gündür haber alamayan komşular yaşlı adamın kapısını çaldı. Kapıyı açan kimsenin olmaması ve evden gelen kötü koku sebebiyle komşular polise haber verdi.

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri itfaiyemerdiveni ile eve balkona girerek yaşlı adamın çürümeye başlamış cansız bedenini buldu.

Yapılan inceleme sonucu yaklaşık olarak 15 gün önce hayatını kaybettiği tahmin edilen yaşlı adamın cenazesi, otopsi için Adlı Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Sokakta esnaflık yapan Mustafa Barut, “Şüphelenen komşular, ben de burada köfteciyim 30 senedir. 15 gün önce gördüm ben onu bir şeyler almış eve gidiyordu. Ondan sonra da görmedim. Akrabaları var, bir aydır haber alamamışlar. Komşular kokuyu fark etmiş, itfaiyeyi aramışlar. Ağır bir koku var, şüphelenmişler" dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.