Camdaki Kız 82. bölümüyle ekranlara veda ediyor

Kanal D'nin Perşembe akşamları seyircisi ile buluşan dizisi Camdaki Kız bu akşam final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Necdet Oktay Apaydın- Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız başrolünde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı dizi bu akşam ekranlara veda ediyor. Camdaki Kız'ın bu akşam yayınlanacak 82. final bölümünde neler olacak? Nalan, Hayri'nin ölümüyle neler yaşayacak? Detaylar haberimizde..

Camdaki Kız 82. bölümüyle ekranlara veda ediyor

Hayri'nin ölümüyle büyük bir acı hisseden Nalan, soluğu Hayri'nin evinde alır. Türkan ile Nalan dertleşir. Türkan kızları babasız kaldığı ve kızlarının da kaderinin kendisine benzediğini Nalan'a söyler. Koroğlu ailesi Hayri'nin ölüm haberini gazetedeki ilan ile öğrenir. Herkes Hayri'nin ölümüne büyük bir şaşkınlık duyar. Sedat ise Nalan'ın bu üzgün halinden fırsat bulup Nalan'ın gönlünü kazanmak için halen daha uğraşmaktadır. Nalan ile eski günlerine özlem duyan Sedat, eski eşi ile tekrar evlenmek ister ve bu teklifi buluşacakları bir akşam yemeğinde yapmayı planlar. Nalan ve Sedat tekrar evlenirler. Muzaffer ve Selen'in çocukları olmuştur ve hep birlikte konakta düğün yaparlar ve hikayenin ilerleyen yıllarında ise Nalan ve Sedat'ın bebeği dünyaya gelir ve hikaye mutlu son ile biter.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.