Gülcemal 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Fox TV'de yayınlanan Gülcemal dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Gülcemal, Deva ve Mert'in eski nişanlı olduklarını öğreniyor.

Hüsamettin Ozan Aslan- Gülcemal dizisinin başrol oyuncuları Melis Sezen ve Murat Ünalmış, Edip Tepeli gibi isimler paylaşıyor. Fox TV ekranlarında Perşembe akşamı yayınlanan dizisi Gülcemal yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Gülcemal, Deva ve Mert'in daha önceden nişanlı olduklarını öğreniyor. Peki sonrasında neler olacak? Dizinin bu akşam yayınlanması beklenen bölümünde Gülcemal neler yapacak? İşte Gülcemal 10. bölüm fragmanı..

Gülcemal 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Zafer yapacağını hasta yatağındayken yapar ve Gülcemal'e Deva ve Mert'in eski nişanlı olduğunu söyler. Bunu duyan Gülcemal ise neye uğradığını şaşırır. Deva ise olacaklardan habersiz düğünü için Gülcemal'i bekler. Gülendam ise Deva'ya saldırır. Deva bu sırada Gülcemal'in herşeyi öğrendiğini duyar. Gülcemal intikam yemini edip herkesin cehennemi olacağını söyler ve Mert'i uçurumdan aşağı atmak için planlar yapar. Gülcemal, Mert'i öldürecek midir? Sonrasında Gülcemal ve Deva'nın ailesi hastanede bir araya gelirler. Hastanede neler olmuştur? Hastaneye Mert için mi Zafer için mi gelmişlerdir? Detaylar bu akşam saat 20:00'da Fox TV ekranlarında..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.