Yüz Yıllık Mucize final bölümü fragmanı yayınlandı

Star TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Yüz Yıllık Mucize bu akşam 13. bölüm ile ekranlara veda edecek.

Hüsamettin Ozan Aslan- Star TV'de yayınlanan dizisi Yüz Yıllık Mucize bu akşam 13. bölüm ile ekranlara veda edecek. Peki dizinin final bölümünde neler olacak? Eşref ölecek mi? Başrollerini Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in paylaştığı Yüzyıllık Mucize'de Harika ve Kemal karakteri evlenecek mi? İşte bu akşam yayınlanacak olan Yüz Yıllık Mucize 13. bölüm fragmanı...

Yüz Yıllık Mucize final bölümü fragmanı yayınlandı

Kemal vurulur ve hastaneye götürülür. Doktorlar Kemal'in öldüğünü söyler. Harika perişandır. Bir yandan da Süreyya artık Eşref'i affedip hayatında özgürleşmek ister. Harika ve Zeren, annelerini affeder ve geçmişi bir kenara bırakmaya karar veririler. Öte yandan Cem ve Zeren birliktedir. Peki Harika bu konuda ne yapacaktır? Turgut artık kalbinin sesini dinler ve sokak ortasında Aysel'e evlenme teklif eder. Aysel'in kızları da bu ana şahitlik eder. Kemal hasta yatağında komada iken Harika da romanını yazmak için tekrar yazmaya başlar. Gecesi gündüzü birbirine karışsa da en sonunda romanı bitirmek için çabalar. Kemal artık hayatta değildir ve mezarı başında Harika ve Süreyya vardır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.