Dönence dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin yeni dizisi Dönence 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi çok yakında seyirci karşısına geçmeyi hazırlanıyor.

Necdet Oktay Apaydın- Kanal D İç Yapımlar ’ın üstlendiği yeni dizisi Dönence, 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Dönence dizisinin başrolünde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan yer alırken dizisinin oyuncu kadrosunda
Emre Kınay, Didem İnselel, Doğa Karakaş, Ogün Kaptanoğlu, Can Kızıltuğ, Ülkü Hilal Çiftçi, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Alara Bozbey, Ahmet Varlı, Arda Uysal, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor. Dönence dizisi Cannes Film Festivali'nde ödül alan “Exceptional” isimli dizinin uyarlaması olarak ekrana gelecek.

Dönence dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli, senaryosunu ise Nuray Uslu kaleme aldığı dizide Gece 19 yaşında tam bir müzik tutkunudur. Asperger sendromu olan Gülce’nin ablasıdır. Ailesine Gülce'nin hastalığı konusunda anlayışsız yaklaşan Gece sahilde sinir krizi geçirir. Sahilde Özgür ile tanışan Gece biraz sohbet eder. Sonrasında Gece'nin ettiği densizlikten sonra Özgür sahili terkeder ve olaylar tam da bu noktada başlar. Gece'nin hasta olan insanlar ile ilgili söylediği sözlere sinirlenen Özgür'ün de kardeşi hastadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.