Güzel oyuncu yeni dizisiyle ekranların karşısına geçmeye hazırlanıyor

Güzel oyuncu yeni dizisiyle ekranların karşısına geçmeye hazırlanıyor
Yaz sezonu ile birlikte birçok yapımın yeniden başlamasıyla yeni dizi haberleri gelmeye devam ediyor. Bu haberimizde güzel oyuncu Devrim Özkan'ın çok yakında yeni dizisiyle ekranlara gelecek.

Necdet Oktay Apaydın- Yaz sezonuna giriş yaptığımız şu günlerde yeni dizi projeleri tüm hızıyla seyircilere duyuruluyor. Bu haberimizde geçen ay final yapan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizede parlayan güzel oyuncu Devrim Özkan'ın yeni dizisinin ne olacağı belli oldu. Peki oyuncu Devrim Özkan hangi dizi ile ekranlar karşısına geçmeye hazırlanıyor? İşte yeni diziyle ilgili tüm detaylar haberimizde..

Güzel oyuncu yeni dizisiyle ekranların karşısına geçmeye hazırlanıyor

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adından oldukça söz ettiren Devrim Özkan yeni dizisi Üvey Hayat ile ekranlara yeniden merhaba diyecek. Devrim Özkan'ın yeni dizisi Üvey Hayat'da Fidan karakterine hayat verecek.

Üvey Hayat dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alacak?

Devrim Özkan, Fidan karakteriyle hayat verecek olan yeni dizide kadro tam olarak netlik kazanmadı. Oyuncu kadrosu belli olduğunda haberimiz güncellenecektir.

Üvey Hayat dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Üvey Hayat dizisinin yapımını Ay Yapım üstlenecek ve dizi bir takım söylentilere göre Show TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum