Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Ya Çok Seversen, Kanal D ekranlarında bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki yeni dizinin konusu nedir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Ya Çok Seversen dizisi 06 Temmuz 2023 Perşembe akşamı (bu akşam) seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeni dizinin ilk fragmanı yayınlandı. (Fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.) Ya Çok Seversen dizisi hem tanıtımlarında hem de sosyal medyada başarılı oyuncu kadrosuyla ilgi uyandırıyor. Peki Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir? Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen hakkındaki tüm merak edilenler..

Ya Çok Seversen dizisinin konusu nedir?

"Ya Çok Seversen", annesinin ölümü üzerine çocukken gönderildiği yatılı okuldan ailesinin evine dönmeyip, yurtdışında hayatını tek başına yaşayan Ateş'in bir yol ayrımı hikayesidir. Leyla ise, insanları kandırarak para kazanır ve Ateş ile yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Ya Çok Seversen dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Ya Çok Seversen dizisinin başrolünde Hafsanur Sancaktutan ve Kerem Bürsin başrolü paylaşırken dizinin kadrosunda Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Durukan Çelikkaya, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi genç isimler yer alıyor.

Ya Çok Seversen dizisini nerede çekiliyor?

Çekimler ilk olarak Muğla'da başlamış ardından İstanbul'da devam edecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.