Magarsus dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, ilk bölümü ne zaman? Magarsus nasıl izlenir?

Magarsus dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, ilk bölümü ne zaman? Magarsus nasıl izlenir?
Son günlerin dikkat çeken yapımları arasında yer alan Magarsus’a ait detaylar pek çok kişi tarafından merakla araştırılıyor.

Fatma Müge Yücetürk - İddialı oyuncu kadrosu ile henüz başlamadan yankı uyandırmayı başaran Magarsus dizinin konusu diziseverler tarafından merak ediliyor. Başlamasına kısa bir süre kalan diziye dair tüm detayları sizler için derledik. Magarsus dizisi nerede yayınlanacak, ne zaman başlayacak ve oyuncu kadrosunda kimler var? Tüm detaylar haberimizde…

Magarsus dizisi nerede yayınlanacak?

Bir süredir tanıtımları yayınlanan Magarsus dizisi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Online dizi ve film izleme platformu BluTV’de yayınlanacak olan iddialı dizinin yayınlanma tarihi de belli oldu.

Magarsus dizisi ne zaman başlayacak?

İzleyici ile buluşmaya hazırlanan Magarsus dizisi 10 Ağustos 2023 günü yayınlanmaya başlayacak. Dizi ilk iki bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

blutv-magarsus-afis-tarihli-1.jpg

Magarsus dizisinin konusu ne?

Magarsus dizisi, Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini konu alıyor.

Magarsus dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Güçlü ve iddialı oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeyi başaran Magarsus dizisinin başrollerinde Merve Dizdar, Ercan Kesal, Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul yer alıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi isimler de yer alıyor.

Magarsus dizisi künye

Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in üstlendiği Magarsus dizisinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut oturuyor. İlginç konusu ile dikkat çeken dizinin senaryo yazarlıklarıın ise yönetmen Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen üstleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.