Burçin Bildik Sağ Salim 3'de yer almayacağını açıkladı

Burçin Bildik Sağ Salim 3'de yer almayacağını açıkladı
Sağ Salim filmlerinin başrol oyuncusu olan Burçin Bildik çekimlerine başlanması beklenen Sağ Salim 3 serisinde Salim karakterini oynamayacağını açıkladı.

Necdet Oktay Apaydın- Türkiye'de çok sevilen filmlerden olan Sağ Salim, bu yaz 3. serisi ile çekimlerine başlanacağı duyurulmuştu. Sağ Salim 3'ün çekimlerine ise Temmuz ayının ikinci haftasında Ordu'da başlanacak. Sağ Salim'in ilk filmi 2012, Sağ Salim 2 ise 2014 yıllarında çekilmişti. Filmin yapımında ise Entertainment Film ile Komedram Film üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Ersoy Güler oturacak. Yeni filmin çekimleri için bir takım söylentilere göre Sağ Salim film serilerinin başrol oyuncusu olan Burçin Bildik'in bu sezon çekilecek Sağ Salim 3 'de yer almayacağı dedikodusu vardı. O dedikodular üzerine Bulçin Bildik'den sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Burçin Bildik Sağ Salim 3 filmi için açıklama yaptı

Sağ Salim film serileriyle adından söz ettiren oyuncu Burçin Bildik, yeni serisini Temmuz'un ikinci haftasında başlayacak olan Sağ Salim 3 filminde yer almayacağını duyurdu. Buna göre Burçik Bildik Instagram hesabından yaptığı paylaşımda; "Sevgili Dostlarım. Medya'da çıkan haberlerden dolayı gönderdiğiniz mesajlarla mail kutum dolup taştı ben de buradan açıklamayı uygun buldum. Gerek senaryo gerek maddi konularda anlaşamadığımız için yeni çekilecek olan Sağ Salim 3 filminin başrolünde ben olmayacağım. Can verdiğim Salim karakterine bunca yıl göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgiye binlerce kez teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

burcin-bildik-aciklama-001.webp

Salim karakterini kim oynayacak?

Sağ Salim 3 filminin Salim karakterini Toygan Avanoğlu canlandıracak.

Sağ Salim 3 filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Sağ Salim 3 filminin kadrosunda Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal eşlik edecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.