Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?
Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncularının belli olması ile beraber yeni başlayacak dizinin konusu ve dizi ile ilgili tüm merak edilenleri haberimizde aktardık.

Necdet Oktay Apaydın- Yaz sezonunda yeni dizilerin artış göstermesi ile birlikte bütün yapım şirketleri tüm hızıyla yeni sezonda yer almak için yarışıyor. Bu haberimizde Kızıl Goncalar isimli yeni başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinin konusu nedir? Gibi çok merak edilen soruların yanıtını bulacaksınız..

Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Kızıl Goncalar dizisinin başrolünde Özgü Namal'ın duyulması ile güzel oyuncu yaklaşık 9 yıldır ekranlardan uzaklaşmıştı. Eşini kaybetmesinin derin hüznüyle dizilere ara veren oyuncu Namal, yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kızıl Goncalar dizisinde oynayacak olan diğer başrol oyuncusu da Özcan Deniz olacak. Özcan Deniz'de en son İstanbullu Gelin ile ekranlarda boy göstermişti. Hem Özgü Namal hem de Özcan Deniz uzun yılların aradan Kızıl Gonca dizisiyle bir araya gelecek.

Kızıl Goncalar dizisinin konusu nedir?

Kızıl Goncalar dizisinin konusu tam olarak netleşmedi. En kısa sürede konusu belli olduğunda haberimiz güncellenecektir.

Kızıl Goncalar dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Kızıl Goncalar dizisi Gold film yapımı ve Necati Şahin'in kaleme aldığı diziyle ilgili hangi kanalda yayınlanacağı kesinleşmedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.