Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncu kadrosu, konusu ve dizinin çekildiği mekanlar nelerdir?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncu kadrosu, konusu ve dizinin çekildiği mekanlar nelerdir?
Kendi Düşen Ağlamaz, TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları artık seyircisiyle buluştu. Peki yeni dizinin merak edilen konularının başında oyuncu kadrosu, dizinin nerede çekildiği ve konusu oldu. İşte Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin tüm merak edilenleri..

Hüsamettin Ozan Aslan-TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları seyircisi ile buluşan dizi Kendi Düşen Ağlamaz birçok dizisever tarafından ilgiyle merak ediliyor. Merak edilen konulardan bazılarıysa çekildiği mekanlar, oyuncu kadrosu ve dizinin konusu oluyor. Bu haberimizde Kendi Düşen Ağlamaz dizisi ile ilgili bütün merak edilenleri sizler için derledik..

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncu kadrosu

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncu kadrosunda beklenilenden farklı olarak daha önce az duyulan ya da sektöre yeni başlayan isimler yer alıyor. Yeni dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle; Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak Berat Yenilmez, Yonca Şahinbaş, Beste Yaralı, Serhan Onat, Sait Genay, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Çağla Boz, Yiğit Kaan Yazıcı bulunuyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu nedir?

Genç yaşta eşini kaybeden Nurettin'in, annesinin yokluğunu hissettirmemek için her türlü fedakarlığı yapmış bir babanın aslında prenses gibi büyüttüğü kızı ile olan imtihanını anlatır. Dizideki Alize karakterinin aslında büyütürken yaptığı hataları ve bunun sonucunda büyük bir aile ile kızını yola getirmeye çalışacaktır. Bu sırada kızını adam etmek isterken zaman içerisinde aşık olacağı adamla evlenmesi ile hikaye bir taraftan aile dizisine dönecektir.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisini nerelerde çekiliyor?

Alize ve Serkan'ın maceralarla dolu aşk hikayesini anlatan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin çekimleri İstanbul ve Kocaeli'nde bir platoda geçecek. Balat ve Galata gibi birçok mekanda da dizinin çekimleri olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.