Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinden ilk görüntüler gelmeye başladı

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinden ilk görüntüler gelmeye başladı
Netflix'de yayınlanan ve başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı yeni dizi Kimler Geldi Kimler Geçti, Netflix tarafından paylaşılan fotoğraflarla şimdiden merak uyandırdı.

Necdet Oktay Apaydın- Dijital platform olan Netflix tarafından yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti'nin ilk görüntüleri paylaşıldı. Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizide Sarıkaya Avukat Leyla karakterine hayat verecek. Peki yeni dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi ne zaman yayınlanacak? Kimler Geldi Kimler Geçti'nin konusu nedir? İşte yeni dizi Kimler Geldi Kimler Geçti ile ilgili tüm merak edilen sorular haberimizde..

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinden ilk görüntüler geldi

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin çekimlerinin başladığı Netflix tarafından "Avukat Leyla ile tanışmaya hazır mısınız?" paylaşımıyla duyuruldu. Yeni dizinin senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı yönetmen koltuğunda ise Bertan Başaran'ın yer aldığı dizide Avukat olan Leyla'nın kendi ve hayatındaki arkadaşlarının aşk hayatında yaşanan olaylarda gösterdiği tepkileri ele alan bir aşk hikayesini ele alacak.

avukat-leyla.webp

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni dizinin oyuncu kadrosunda oldukça başarılı isimler yer alıyor. Buna göre dizide oyuncu kadrosu; Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Zeynep Tuğçe Bayat, Ege Aydan, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Laçin Ceylan ve Perihan Savaş yer alıyor.

resim.webp

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin konusu nedir?

Başarılı avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından arkadaşları ve Şeyyaz’ın yardımıyla kurtularak “yılın boşanma davası” sayılan bir davayı üstlenir. Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış olan Cem Murathan vardır. Leyla hem çok güçlü hem de narsist olan bir müvekkil ile uğraşmasını konu alıyor.

kimler-geldi-kimler-gecti.webp

Dizi ne zaman yayınlanacak?

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin çekimler henüz yeni başladı ve Netflix tarafından herhangi bir açıklama yapılmış değil. Çok yakında izleyicisiyle buluşmaya hazırlandığı açıklansa da tarih belirtildiğinde güncelleme yapılacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.