Yaz Şarkısı Yaz (Nilsu Berfin Aktaş) kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler, Instagram hesabı ne?

Yaz Şarkısı Yaz (Nilsu Berfin Aktaş) kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler, Instagram hesabı ne?
Fox TV ekranlarında çok yakında seyirci karşısına geçecek yeni dizisi Yaz Şarkısı'nda Yaz karakterine hayat verecek olan Nilsu Berfin Aktaş birçok kişi tarafından merak uyandıran genç oyunculardan biridir. Güzel oyuncu hakkındaki herşey haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Yaz Şarkısı isimli yeni dizinin başrol oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş genç yeteneklerin yanı sıra birçok dizisever tarafından oldukça merak uyandırıyor. Yeni dizisiyle ilk başrolü olan oyuncu Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Kaç yaşındadır? Nilsu Berfin Aktaş'ın oynadığı dizi ve filmler neler? Instagram adresi ne? Nilsu Berfin Aktaş'ın özel hayatı ve tüm merak edilenlerini haberimizde ayrıntılarıyla ele aldık..

Yaz Şarkısı Yaz (Nilsu Berfin Aktaş) kimdir? Kaç yaşında?

Nilsu Berfin Aktaş 17 Ağustos 1998 yılında doğmuştur. Aslen Ankaralıdır. Güzel oyuncu 25 yaşındadır. Yetenek Evi Sanat Akademisi'nden mezun olmuştur. Geleceğin Starı isimli yarışmada ilk olarak adını duyurmuştur. İlk dizisi ise Show TV ekranlarında 2019 yılında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisidir. 2021 yılında Star TV'de yayınlanan Benim Hayatım adlı dizide ve Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı diziderol almıştır. 4 Aralık 2022 tarihinde Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödüle almış. 2023 yılında Fox TV ekranlarında yakında başlayacak yeni dizisi Yaz Şarkısı ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Nilsu Berfin Aktaş, Ankaralı iş insanı Serdar Sertçelik'le gizlice evlendi. Ardında Serdar Sertçelik'in cezaevine girmesi ile eşi tarafından boşanacağı iddia ediliyor.


Nilsu Berfin Aktaş'ın Instagram adresi ne?

@nilsuberfinaktas 2,4 MN takipçisi olan güzel oyuncunun Instagram adresidir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.