Kendi Düşen Ağlamaz Alize (Eylül Tumbar) kimdir, oynadığı dizi filmler?

Kendi Düşen Ağlamaz Alize (Eylül Tumbar) kimdir, oynadığı dizi filmler?
Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin Alize'si Eylül Tumbar birçok kişi tarafından oldukça merak edilen isimler arasında. Peki Eylül Tumbar kimdir? Oynadığı diziler ve filmler nelerdir? İşte güzel oyuncunun hayatı..

Necdet Oktay Apaydın- Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin TRT 1 ekranlarında çok yakında başlaması ile adından söz ettiren güzel oyuncu Eylül Tumbar birçok kişi tarafından oldukça merak ediliyor ve araştırılıyor. Bu haberimizde Eylül Tumbar kimdir? Nerelidir? Oynadığı dizi ve filmler nelerdir? İşte Eylül Tumbar'ın hayatı ve tüm merak edilenler...

Kendi Düşen Ağlamaz Alize (Eylül Tumbar) kimdir, oynadığı dizi filmler?

Eylül Tumbar, 2002 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan güzel oyuncu Çeşme'de yaşamaktadır. Eğitim hayatı ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nde mezunudur. Bir dijital proje olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi ile Bambi kararkterine hayat vermiştir. Bu dizideki rolüyle adını duyurmuştur. 2023 yılında bir televizyon işi olan TRT 1'de ekrana gelecek olan dizi Kendi Düşen Ağlamaz'da Alize rolüyle çok yakında ekranların karşısına seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.


Eylül Tumbar Oynadığı Dizi ve Filmler

2023 Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?
2023 Kendi Düşen Ağlamaz

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.