Eski sevgilisinin evini basıp erkek arkadaşını yaraladı!

Eski sevgilisinin evini basıp erkek arkadaşını yaraladı!
İsveç bu olaydan bahsediyor. Ülkede kaçak olarak yaşayan Cezayirli, eski sevgilisinin evine bıçakla baskın düzenledi.

Kız kendini odasına kilitlerken tecavüz ve ölümle tehdit edildi. Saldırganı durdurmaya çalışan adam ise ağır yaralandı. İsveç'te yaşanan bir olayda, Cezayir'den kaçan 26 yaşındaki Muhammed Amana, eski kız arkadaşının erkek arkadaşını büyük bir mutfak bıçağıyla bıçakladı. Olay, Nybro belediyesine bağlı küçük Orrefors kasabasında meydana geldi. Amana, eski sevgilisinin erkek arkadaşıyla birlikte kaldığı apartmana girmek için apartmanın balkon penceresini açarak elinde büyük bir bıçakla içeri girdi.

Erkek arkadaşı saldırı anını cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerde Amana'nın, eski kız arkadaşının saklandığı kilitli banyo kapısının önünde tecavüz ve cinayet tehditleri savurduğu, aynı zamanda kızın erkek arkadaşını da bıçakla yaraladığı görülüyor. Amana saldırının ardından tutuklandı ve sorgulandığında olayı hatırlamadığını söyleyerek bıçaklama suçlamalarını reddetti. Amana'nın İsveç'e ilk kez 2015 yılında geldiği ve sığınma başvurusunda bulunduğu söyleniyor.

Ancak daha önce suç faaliyetlerine karışmıştı ve sınır dışı edildi. Ancak Amana İsveç'te serbest bırakıldı ve bir dizi suç işlemeye devam etti. Cezayir vatandaşı olan Amana, ağırlaştırılmış saldırı, ağırlaştırılmış gizli işgal ve ağırlaştırılmış hukuka aykırı korkutma suçlarından suçlu bulundu. Yerine getirilmemiş bir sınır dışı emri ve daha önce altı kez mahkumiyeti bulunan Muhammed, iki yıl hapis cezasına çarptırıldı ve hapis yattıktan sonra 10 yıl boyunca İsveç'e girişi yasaklandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.