Gülcemal 11. bölüm fragmanı yayınlandı

Gülcemal 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Gülcemal'de bu hafta neler olacak? Deva, Gülcemal'e gerçekleri anlatacak mı? Ayrıntılar haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- FOX TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Gülcemal 11. bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacak? Gülcemal, Deva'dan intikm alacak mı? Mert'e ne olacak? Gülendam abisine ne yapacaktır? Gülcemal'in 11. bölüm bütün merak edilenleri ile haberimizde..

Gülcemal 11. bölüm fragmanı yayınlandı

Perşembe akşamları Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşan dizi Gülcemal bu akşam yayınlanacak 2. fragmanı yayınlandı. Peki bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacak? Gülcemal ve Deva evlenemezler. Zafer, Deva ve Mert'in eski nişanlı olduğunu öğrendikten sonra intikam yemini edip Mert'i uçurumdan aşağı atmaya kararlıdır. Peki Gülendam ne yapacaktır? Deva gerçekleri öğrendiğini bildiği Gülcemal'in peşinden gider ve ona tüm olanları kendisi anlatması için fırsat tanımasını bekler ama Gülcemal için artık herşey bitmiştir. Herşeyi düzeltmek için çabalayan Deva ise Zafer'in uzattığı bir kağıtta yazan gerçekleri öğrenince şoke olur. O kağıtta ne yazmaktadır? Deva ne tepki verecektir? Dizinin yayınlanan 2. fragmanında Deva çok hastadır. Gülcemal'in yanından ayrılmamış ve Gülcemal öfkeli olsa bile Deva'yı yalnız bırakmaz. Ardından Deva kendine gelip toparlandıktan sonra Zafer son kozunu oynar ve Gülcemal'in aslında Deva'nın öz babasını öldürdüğü ile yüzleşecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.