Yaz Şarkısı dizisi tanıtım bölümü yayınlandı

Yaz Şarkısı dizisi çok yakında FOX TV ekranlarında başlayacak. Dizinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Yaz Şarkısı dizisinde kimler var? Konusu nedir? Ayrıntıları haberimizde..

Necdet Oktay Apaydın- Yaz sezonuna girmekle birlikte bazı diziler sezon finali ya da final yaparken yeni sezon dizilerinin tanıtımları da yayınlanmaya başladı. Yaz sezonunda yayın hayatına girmek için hazırlanan bir dize de FOX TV ekranlarında Yaz Şarkısı isimli dizisiyle ekranlara seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki Yaz Şarkısı dizisinin konusu nedir? Yaz Şarkısı dizisinde hangi oyuncular yer alacak? Dizinin yönetmen ve yapımcısı kim? Yaz Şarkısı dizisi nerede çekiliyor? İşte bu soruların tüm merak edilenleri haberimizde..

Yaz Şarkısı dizisi tanıtım bölümü yayınlandı

Çekimleri Rize ve İstanbul'da geçen yeni dizi Yaz Şarkısı üniversite okumak için İstanbul'a gelen genç bir kızın hikayesini anlatacak. Dizinin ilk tanıtımında Yaz ve Kemal'in tanışma hikayesi ve dizide Yaz'ın Kemale duyduğu platonik aşkı anlatacak.

Yaz Şarkısı dizisinin konusu nedir?

Okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali annesinden gizlice gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın hikayesini anlatıyor. Bunun yanında İstanbul'da yaşamanın zorluklarını da Yaz'ın hikayesinde göreceğiz. Rize’de başlayan çekimler daha sonra İstanbul’da devam edecek.

yazsarkisi.webp

Yaz Şarkısı dizisinde hangi oyuncular yer alacak?

Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç, Yaz ve Kemal çiftine hayat verecek iken dizinin diğer oyuncuları ise şöyle; Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç ve Selin Vardarlı gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

yazsarksii2.webp

Yaz Şarkısı dizisi nerede çekiliyor?

Yaz Şarkısı dizisi Rize ve İstanbul'da çekiliyor.

Yaz Şarkısı dizinin yönetmen ve yapımcısı kim?

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.