Kısmet dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Fox TV ekranlarında başlayan yeni dizi Kısmet, 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu akşamki bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Fox TV'nin Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan yeni dizisi Kısmet ilk bölümün yayınlanmasının ardından birçok kişi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? oldukça merak ediliyor. Bu haberimizde Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın başrolünü paylaştığı dizisi Kısmet'in 2. bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde..

Kısmet dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kısmet dizisi 23 Haziran 2023 Cuma akşamı 2. bölüm fragmanı ile izleyicileri ekrana kilitleyecek. Yeni dizi Kısmet'in 2. bölümünde; Taner amcası ile birlikte parti yapar ama ne yazık ki Melike'yi öyle çabuk unutamaz. Ayrılık acısı yaşayan Taner, amcası Reis ile dertleşir. Diğer yandan Melike'yi Taner ile barıştırmak için uğraşan Doğan barışmalarını pek istemese de tehdit edildiğinden dolayı iyice gergindir. Melike ile Ceylan arasında kalan Doğan için herşey iyice sarpa saracaktır. Melike'nin annesi Nergis, Doğan'dan kurtulmanın yolunu arar ve Sema'ya para teklif edip apartmandan taşınmalarını ister. Sema ne yapacak? Oğlu Doğan'ı alıp apartmandan taşınacaklar mıdır? Melike'nin babası Osman'da Doğan'dan şüphelenir ve aralarında kızıyla bişey var mı bunu öğrenmek ister ve Doğan'ı sıkıştırır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.