Taçsız Prenses 13. bölüm fragmanı yayınlandı

Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Taçsız Prenses 13. bölüm fragmanı yayınlandı.

Hüsamettin Ozan Aslan- Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicisi ile buluşan dizisi Taçsız Prenses'in 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin başrolünde İsmail Hacıoğlu, Elif Kurtaran ve Tarık Papuççuoğlu'nun paylaştığı dizide yeni bölüm 13. bölümde neler olacak? 12. bölümde neler olmuştu? Taçsız Prenses 13. bölüm fragmanında Masal'ı neler bekliyor? Taçsız Prenses tüm ayrıntılarıyla haberimizde..

Taçsız Prenses 13. bölüm fragmanı yayınlandı

Harun Bey tarafından yetiştirilmeye başlayan Masal, Harun Bey'in disiplininden hiç haz etmez ve kendinde gizliden gizliye köpeği Köfteyi bakmaya devam eder. Bunun yanı sıra Masal'ı hizaya getirmek için katı kurallar uygulayan Harun Bey ise Masal'ın çocuk olduğunu unutup ona mürebbiyelerle yetiştirmek için elinden geleni yapar.

Taçsız Prenses 12. bölümde neler olmuştu?

Gizemli mesajın etkisiyle dehşete düşen Masal’ın şimdi önünde son derece zorlu bir de imtihan vardır; bir prenses olmayı öğrenmek. Masal, Hilal ve Cüneyt bir yandan Harun’un sert disiplini altında özel eğitimlere tabi tutulurken bir yandan da Neşe’nin yardımıyla köşkteki gizemi çözmeye çabalarlar.


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.